Zásady pracovného práva a ich význam - Slaninková, Katarína
Pracovné právo - základná právna norma je Zákonník práce. Základné zásady ZP predstavujú základné princípy pracovného práva, ktorými sa majú riadiť pracovnoprávne vzťahy. V súčasnosti je 11 základných zásad pracovného práva.