Fuzzy logic pro podporu investic do výzkumu a vývoje v malých a středních podnicích - Bočková, Nina
Zhodnotenie financovania výskumu a vývoja z vlastných zdrojov v elektrotechnickom priemysle. Návrh a verifikácia metodiky na podporu rozhodovania sa pre podanie žiadosti o projekt priamej podpory.