Personálne činnosti v podniku - Šukalová, Viera
Personálne činnosti tvoria obsahovú stránku riadenia ľudských zdrojov. Výpočet personálnych činností v podniku. Riadenie zamestnancov uskutočňuje: vrcholový manažment, personálny útvar, línioví manažéri, zamestnanci. Outsourcing personálnych služieb.