Najlepšie rande s bytom - Budinská, Simona
Nový trend v predaji nehnuteľností. Homestaging - úprava interiérov pred predajom. Podnikateľka Martina Šnejdarková rozpáva o svojich skúsenostiach v tejto oblasti.