Effective usage of implementing ICT in small-and medium-sized enterprises - Hušek, Miroslav
Identifikácia IT (modelom CCMI a Gartnerovym modelom) procesov v MSP z hľadiska využitia IKT. Manažment IKT procesov. Prínosy po implementácii IKT. Potreby a obmedzenia IKT oddelení v MSP.