Offshoring a tvorba pracovných miest v sektore služieb - Michalová, Valéria
Offshoring ako obchodný proces a investičný zámer. Vymedzenie offshoringu a outsourcingu. Faktory výberu vhodnej destinácie pre offshoring. Aspekty vplyvu offshoringu na tvorbu pracovných miest. Podpora offshoringu priamymi zahraničnými investíciami. Offshoring a tvorba pracovných miest v sektore služieb v SR.