Ochrana spotrebiteľa v rámci občianskeho súdneho konania - Veterníková, Mária, 1964-
Problematika ochrany spotrebiteľa. Analýza aktuálne platnej právnej úpravy občianského súdneho konania v Občianskom súdnom poriadku s akcentom na na zákonné ustanovenia, ktoré sa týkajú spotrebiteľa.