Rozvoj potenciálu znalostnej spoločnosti - Vokoun, Jaroslav
Slovensko patrí v rámci EÚ ku krajinám s najnižšou hodnotou indexu GCI. Budúci rozvoj a približovanie k úrovni vyspelých krajín EÚ bude podmienené na jednej strane podporov tvorivosti a na druhej strane vyšším dopytom po tvorivých pracovníkoch.