Zákaz detskej práce - Martončíková, Petra
Čo je detská práca. Podľa údajov Medzinárodnej organizácie práce bolo na svete 250 miliónov pracujúcich detí. Nevyhnutné opatrenia na zákaz detskej práce. Kedy môže dieťa vykonávať prácu výnimočne.