Ukončenie živnosti - Dobšovič, Dušan
Skončenie podnikania živnostníka možno stotožniť so zánikom živnostenského oprávnenia. Kedy môže živnostenský úrad zrušiť živnostenské oprávnenie. Ako musí podnikateľ archivovať svoju dokumentáciu. Prehľad o povinných archivačných lehotách pre účtovné záznamy.