Firemná kultúra v praxi - Jakubíková, Monika
Firemná kultúra je súhrnom noriem a zvyklostí v každej firme. Podľa čoho môžeme posudzovať firemnú kultúru. Rituály a firemné akcie. Firemná kultúra nie je nemenná. Typológia firemnej kultúry.