Vybrané nástroje podpory financovania inovatívnych malých a stredných podnikov - Vinczeová, Miroslava
Aktuálna úroveň využívania vybraných nástrojov podpory financovania v slovenských malých a stredných podnikoch. Možnosti, ktoré by mohli viesť k intenzívnejšej podpore prístupu inovatívnych malých a stredných podnikov k vhodným zdrojom kapitálu.