Poslovia na bicykloch - Žitňanský, Eduard
Cyklokuriérska služba s názvom Švihaj Šuhaj, ktorá vznikla v Bratislave v roku 2009. Ekologická distribúcia zásielok. Zásobovanie prevádzok v pešej zóne. Spolupráca s mestskou samosprávou.