Trendy v oblasti obalů z papírů a lepenek - Lešikar, Miloš
Stále väčšie uplatnenie obalov z papiera a lepenky. Flexibilné balenie. Trendy v odbore skladačiek. Obaly z vlnitých lepeniek. Ľahko recyklovateľný odpad. Recyklácia obalov.