Univerzity, inovácie a ich regionálny rozmer - Orviská, Marta
Univerzity majú potenciál pre dosiahnutie významného vplyvu v oblasti inovácií, čím by následne mohli podporiť ekonomický rast a prosperitu v krajine. Do akej miery podniky spolupracujú s univerzitami na výrobe inovatívnych produktov alebo tvorbe inovatívnych služieb? Zhodnotenie výsledkov so zreteľom na regionálny rozmer.