Obaly v automotive: trendem je plast a RFID - Kolář, Vojtěch
Automobilový priemysel sa v oblasti balenia zásadne odlišuje od ostatných odvetví. Podstatná je kvalita, efektivita prepravy a manipulácie, spôsob dodania do výroby a ergonómia obsluhy. Komponenty s najväčším objemom sú balené do štandardných skladacích kontajnerov. Obaly z kartónu tu majú naďalej svoje miesto. Obaly sú označené RFID tagom. Využívajú sa aj obaly navrhnuté na mieru.