Analýza stresorov na pracovisku - Lorincová, Tatiana
Analýza pracovného stresu, ktorý sa vyskytuje u zamestnancov v obchodných centrách. Zhodnotenie výskumov týkajúcich sa pracovného stresu medzi zamestnancami obchodného centra Aupark v Košiciach. Výskyt stresu u zamestnancov na konkrétnych pracoviskách a taktiež aj druh stresorov na pracovisku.