ABC Analysis as a Basis of the Marketing Strategy in Company XY - Jergová, Natália
ABC analýza pre tvorbu predajnej stratégie podniku. Analýza na základe vlastností zákazníkov a produktu. Návrhy pre predajcu vyplývajúce z analýzy ABC.