Multinationals as Part of Globalisation - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika nadnárodnej spoločnosti. Finančná politika viacnárodných holdingov. Interné vzťahy, toky a transfery vo nadnárodných podnikoch. Cenová regulácia v holdingových zoskupeniach. Vplyv nadnárodných podnikov na podnikateľské prostredie.