Vplyv legislatívnych nástrojov na podporu a kvalitu podnikateľského prostredia - Teplická, Katarína
Podpora malého stredného podnikania. Podnikanie v legislatívnom rámci. Legislatívne nástroje významné pre podnikateľské prostredie.