Marketingové stratégie orientované na segment seniorov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Posúdenie úskalí segmentácie kategórie seniorov na báze chronologického a kognitívneho veku. Analýza zmien v hodnotovom systéme staršej populácie a ich dopad na spotrebiteľské správanie. Prezentácia špecifík marketingových koncepcií orientovaných na seniorov.