Analýza vybraných otázok podnikania v rámci potravinárskeho priemyslu, obchodu a služieb - Čonková, Monika, 1976-
Identifikácia, analýza a zhodnotenie stavu počtu podnikateľských subjektov potravinárskeho priemyslu obchodu a služieb a ich územno-krajské rozdelenie.