Faktory ovplyvňujúce výkonnosť podniku - Sabolová, Martina
Interné faktory pôsobiace na vybraný podnik. Pracovné prostredie a ergonomické zásady. Manažment kvality a Lean sigma. Externé faktory pôsobiace na výkonnosť podniku.