Stanovenie hodnoty vlastného kapitálu podniku metódou kapitalizačných čistých výnosov - Ivaničková, Mariana, 1977-
Hodnota vlastného kapitálu podniku. Metódy stanovenia všeobecnej hodnoty podniku. Modely výnosovej metódy. Výpočet všeobecnej hodnoty metódou kapitalizačných čistých výnosov.