Je postačujúci bodový odhad ukazovateľa doby návratnosti pri posudzovaní efektívnosti investície? - Dluhoš, Martin, 1991-
Možnosť využívania pravdepodobnostného rozdelenia premenných pri výpočte ukazovateľa doby návratnosti, kde výsledkom takéhoto výpočtu je intervalový odhad strednej hodnoty doby návratnosti konkrétneho projektu.