Financovanie zdravotníctva vo vybraných krajinách - Krigovská, Andrea, 1988-
Všeobecná charakteristika financovania zdravotnej starostlivosti. Modely financovania zdravotnej starostlivosti. Financovanie zdravotníctva na Slovensku. Financovanie zdravotníctva v Austrálii.