Basel committee 2015 corporate governance principles for banks - Muchová, Martina, 1973-
Identifikácia regulačných potrieb bánk. Špecifiká bankového sektoru. Porovnanie predchádzajúcej verzie dokumentu princípov korporátnej vlády s verziou r. 2015.