Problém v simultánnom tlmočení a subjektívne faktory ovplyvňujúce jeho riešenie - Bittnerová, Zuzana, 1986-
Problém z perspektívy kognitívnej psychológie, translatológie a simultánneho tlmočenia. Subjektívne faktory ovplyvňujúce tlmočníkov prístup k riešeniu problémov v procese simultánneho tlmočenia. Translatologická kompetencia. Pamäť a kreativita.