Global value chains: upgrading of the Slovak clothing industry - Pástor, Rudolf
Analýza odevného priemyslu v Bratislavskom kraji. Reťazec aktivít pridanej hodnoty: dodávatelia, produkcia, predaj, zákazníci, dodatočné priemyslené odvetvia, inštitucionálne prostredie a módne platformy. Odporúčania pre politiku odevného priemyslu.