Professionalism in actuarial science - Skorková, Zuzana, 1979-
Profesionalizmus aktuára podľa smernice Solventnosť II. Odborné znalosti a kvalifikácia aktuára. Hodnoty a správanie. Zodpovednosť k profesii. Profesionalizmus a Slovenská spoločnosť aktuárov. Komunikačné štandardy pre zodpovedného aktuára.