Výhody a nevýhody e-shopu na open source - Černý, Matej, 1982-
Výhody open source softvéru: cena, prenosnosť, rozšíriteľnosť. Oblasti, pri ktorých je potrebné dať pozor - podpora, bezpečnosť, aktualizácie. Inštalácia a tvorba elektronického obchodu.