Pojmové mapovanie ako jedna z možností zefektívnenia vyučovania hudobnej výchovy - Kucharová, Jana, 1981-
Charakteristika metódy pojmového mapovania. Pojmová mapa. Aplikácia metódy pojmového mapovania na vyučovacích hodinách hudobnej výchovy.