Perspektívne trendy controllingu zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Vymedzenie pojmu controlling zodpovedného podnikania. Výsledky prieskumu zameraného na súčasné trendy controllingu zodpovedného podnikania.