Utilization of Behavioral Models for Determination of Socio-cultural Factors for the Investigation of Social Capacity of Outdoor Recreation - Fodranová, Iveta, 1959-
Analýza dopytu po rekreačných službách. Optimálne kapacitné parametre rekreačných zariadení. Vzťah nárastu návštevníkov a ich spokojnosť so službami.