Measuring Societal Value of Tourism: A New Approach - Fodranová, Iveta, 1959-
TBL (tripple bottom line) teoretická platforma pre koncept udržateľného rozvoja. Leontiefov input-output model. Najvýznmnejší ukazovateľ cestovného ruchu - pridaná hodnota.