[<The> Entertainment economy. How mega-media forces are transforming our lives] - Tarišková, Natália, 1973-
Recenzia na knihu Entertainment economy. How mega-media forces are transforming our lives. Skladá z desiatich kapitol, ktoré pokračujú z úvodu do "zábavnej zóny" na "pohľad od zajtra." Wolf starostlivo skúma plný rozsah obchodných situáciách, v ktorých zábava hrá čoraz dôležitejšiu úlohu. Napríklad sa zameriava na zábavu zameranú na zákazníka, e-faktor ( "neexistuje žiadny obchod, bez šoubiznisu"), bitka o pozornosť, boj o svetovládu, genéza javu (teda bez ohľadu na novo definuje "úspech" ), to, čo nazýva "enteractivity", Brand impéria a roľa sponzorov.