Cash pooling determination and its application in enterprises doing business in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Hodnotenie znalosti konceptu cash poolingu medzi slovenskými podnikmi. Analýza vzťahu veľkosti obratu podniku a štádia implementácie cash poolingu.