Firmy hľadajú zamestnancom čas - Nejedlý, Tomáš
Kým donedávna kládli spoločnosti dôraz len na výkon, dnes ponúkajú benefity umožňujúce zamestnancom striedať počas dňa prácu s oddychom. Počet spokojných zamestnancov tak môže byť vyšší a s ním aj efektívnosť ekonomiky. Zamestnávatelia poskytujú benefity najmä z oblasti zdravia, športu, relaxu a vzdelávania. Bežným benefitom veľkých korporácií sa stali dni voľna nad rámec Zákonníka práce. Niektoré firmy prevádzkujú podnikovú škôlku a jasle.