Visualization and presentation of actuarial demography data with dynamic elements using Microsoft Excel 2013 - Mucha, Vladimír, 1976-
Využitie a prezentácia funkcionality dynamických prvkov dostupných v prostredí Microsoft Excel 2013 v rámci interaktívnej analýzy údajov z oblasti aktuárskej demografie. Aktuárska analýza dát môže byť využitá zo strany aktuára aj na vytváranie interaktívnych výstupov určených pre manažment poisťovne.