Konsolidácia v podmienkach miestnej samosprávy ako proces pokračovania reformy účtovníctva a výkazníctva v samospráve - Jančovičová, Miroslava
Analýza a charakteristika konsolidačného procesu, vymedzenie významu, podstaty a priebehu konsolidácie v podmienkach mesta Žilina.