Pricing of bank credit insurance using profit testing - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Modelový príklad anuitného umorovania. Je to umorovanie, pri ktorom sú anuitné splátky počas celej doby splácania úveru konštantné. Všeobecné vzorce a pravidlá pre anuitné umorovanie. Ilustračný príklad.