Najväčšia vinárska rodina - Haluza, Ivan
Vinárske závody Topoľčianky - vznik a dynamický rast. Štruktúra výroby vín. Ocenenia z medzinárodných podujatí. Pestovanie hrozna na vlastných viniciach. Slovenské Chateau. Výroba sektu. Posilnenie exportu. Vinárstvo a turizmus.