Poistenie katastrofických rizík malých a stredných podnikov - Krč, Jaroslav
Posúdenie rizík malého alebo stredného podniku. Návrh vhodnej kombinácie poistných produktov pre podnik, ktoré umožnia podnikateľskému subjektu znížiť riziko.