<The> Force of mortality in products of the second pillar pension saving - Špirková, Jana
Modelovanie jednotlivých produktov dôchodkového sporenia stanovených paragrafom 46 Zákona 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Modelovanie úmrtnosti má významnú úlohu nielen v dôchodkových poisteniach, ale aj v produktoch životného poistenia.