Skúsenosti s uplatňovaním konceptu spoločenskej zodpovednosti v malých a stredných podnikoch - Štefáneková, Adriana
Vymedzenie pojmu a definovanie konceptu spoločensky zodpovedného podnikania. Opis súčasného stavu podpory a uplatňovania konceptu spoločensky zodpovedného podnikania v malých a stredných podnikoch na Slovensku.