Príčiny a dôsledky hypotekárnej krízy v USA a jej možné dopady na európske bankovníctvo - Kovalcsíková, Zuzana
Charakteristika krízy, typológie finančných kríz, vysvetlenie základných pojmov, všeobecná charakteristika hypotekárneho bankovníctva. Hypotekárna kríza v USA a jej dôvody, príčiny a dopad. Protikrízové opatrenia vydané vládou Slovenskej republiky.