Potřebujete skladový modul, nebo WMS? - Kolář, Vojtěch
Využívanie skladových modulov ERP systému v riadení skladu. Výhody ERP systému. Moderný skladový modul. Špecializované riešenie - WMS (warehouse management). Implementácia WMS systému.