Rodičovské združenie ako dôležitý partner školy - Bieleszová, Dušana
Ciele, poslanie, kompetencie a úlohy Rodičovského združenia (RZ). Príklad návrhu na oficiálnu registráciu RZ na Ministerstve vnútra. Vzor stanov a základné pravidlá fungovania RZ ako občianskeho združenia.