Nebezpečné komunikačné praktiky mládeže - Hrašková, Dagmar
Riziká v oblasti využívania informačno-komunikačných technológii. Šikanovanie a kybernetické šikanovanie (cyber bullying, online bullying), ktoré sa prejavuje medzi mládežou vo všetkých typoch škôl, na sociálnych sieťach a podobne.