Zpětná vzba od vybraného zákaznického segmentu v maloobchodě: překážky a stimuly pro její poskytování - Solárová, Petra
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zabezpečenie väčšej atraktívnosti za účelom získania spätnej väzby od zákazníkov.